Tip elementov

tipiPonujamo Vam popoln program predelnih sten z možnostjo uporabe različnih elementov.

Normalni element

Osnovni, standardni element. Po celotni površini je obdelan z enakim materialom. Mogoča je tudi specialna izvedba okrasnih letev ali drugih dodatkov. Zunanja površina elementa se prilagaja Vaši izbiri materialov.

Teleskop element

Končni tesnilni element. Zatesni premično steno po vertikali in je preprost zaključek premične stene. Ima povezavo do centralnega vrtljivega zateznega mehanizma, s katerim celotno steno zatesnimo.

Prehodna vrata

Vrata so iste višine kakor normalni element, ki ga v svoji višini in širini nadomeščajo. Vrata so lahko poljubne širine – po Vaši izbiri. Pripeta so na levo ali desno fiksno steno. Imajo vse tehnične lastnosti normalnega elementa (izolacija).

Element s polnilom

Dvorani, predavalnici ali banketni sobi da posebno obliko, stena postane privlačnejša. Premična stena, čeprav izbranega okusa in dizajna, postane manj monotona. Osnovne mere so nespremenjene. Polnilo je lahko iz katerega koli materiala po Vaši izbiri: ogledalo, peskano steklo, z vzorcem ali brez, eksotični les itd. Mere polnilnega dela so omejene z notranjim mehanizmom.

Vrata v elementu

Vgrajena so v normalni element. Vrata so lahko samostojna ali dopolnitev prehodnim vratom. Širina vrat je omejena z velikostjo oziroma širino normalnega elementa. Vrata so lahko leva ali desna. Normalni element z vgrajenimi vrati ne izgubi svojih lastnosti (npr. zvočna izolacija).

Dvojna prehodna vrata

Namenjena so večji prehodnosti in tako predvsem večjim dvoranam ali banketnim sobam, oblikovanim s premičnimi stenami. Širina krila je omejena s širino samega normalnega elementa. Normalna elementa z dvojnimi prehodnimi vrati ne izgubita svojih lastnosti (npr. zvočne izolacije).

 

Vabljeni na ogled naše fotogalerije!


FOTOGALERIJA
 
Slovenščina

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.