Skladiščenje elementov

Elemente premičnih predelnih sten LS100 je mogoče premikati zelo preprosto. Premikamo jih po posebni, jekleni stropni tirnici.

Z njimi hitro in brez težav preoblikujemo osnovni prostor v prostor oziroma prostore, ki jih potrebujemo glede na trenutne želje in potrebe stranke. Prostori dobijo nove oblike in površino ter videz glede na to, za kaj jih boste uporabili. Predelna stena LS 100 je tehnološko in tehnično dovršena, izredno uporabna in preprosta za postavljanje in skladiščenje.

Posamezne elemente lahko transportirate na enem ali dveh koleščkih v stropnih vodilih, odvisno od števila koleščk in poti do skladiščnega prostora, kjer boste določeno število elementov hranili do ponovne preureditve prostorov. Elemente Vam tudi sami dostavimo na gradbišče. S tem Vam zagotavljamo res kakovostno in natančno izdelavo.

Skice, ki sledijo, prikazujejo izbor možnosti uporabe in skladiščenja elementov premičnih predelnih sten. Prikazan je le del možnosti skladiščenja posameznih elementov. Način in število skladiščenja elementov se lahko določi skupaj s projektantom oziroma naročnikom.

skladiscenje

 

Vabljeni na ogled naše fotogalerije!


FOTOGALERIJA
 
Slovenščina

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.