Prednosti stene

Pri načrtovanju več večnamenskih prostorov in prilagajanju velikosti teh prostorov določenim potrebam in zahtevam je najbolje načrtovati začasne prostore. Tako načrtovanje pa je nemogoče pri nepremičnih stenah, ki jih ne moremo premikati, s tem pa danim prostorom ne moremo spreminjati površine, oblike in izgleda – ne moremo jih prilagajati trenutnim potrebam.

UPS Grosuplje

UPS Grosuplje

Vse to nam omogočajo premične predelne stene, ki so sicer dražje, vendar se v primerjavi z možnostmi, ki jih ponujajo, hitro obrestujejo. Prednosti teh sten so neskončne. Omogočajo nam ustvarjanje poljubnih začasnih prostorov, ki jih lahko prilagodimo vsakemu povpraševanju po konferenčnih in banketnih sobah, dvoranah, predavalnicah. Vse te prostore lahko naredimo poljubno velike, v obliki kvadrata, pravokotnika, s poljubnim mestom za vhode, z želenim izgledom ipd. Omislimo si lahko tudi zaokrožene. Posamezne elemente pomičnih predelnih sten, ki so trenutno odveč, z lahkoto skladiščimo ali pa jih le odmaknemo.

Pri vsem tem so pomične predelne stene popolnoma enakovredne nepremičnim stenam, kar se tiče zvočne izolacije in pričakovane trdnosti. Vsi prostori so lahko hkrati zasedeni, ne da bi se tega znotraj posameznega prostora zavedali. S takimi stenami imamo vsakokrat ravno pravšnji prostor, ki bo ustrezal skoraj vsaki zahtevi stranke. Imeti zadovoljne stranke pa pomeni konkurenčno prednost.

 

Vabljeni na ogled naše fotogalerije!


FOTOGALERIJA
 
Slovenščina

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.