Prerez stene

prerez-400Sistemski element ima zunanjo oblogo iz 16 mm zvočno-izolacijske iverne plošče, vertikalne robnike iz aluminija, v notranjosti elementa zvočno izolacijo (po zahtevi) … Sestavljena predelna stena učinkuje kot celovita enota.

Debelina elementov: 100mm

Opaž: 16mm iverna plošča, posamično zamenljive plošče

Površine: Z melaminom prevlečene iverne plošče, izbrani leseni furnirji, akustične plošče z režami, PVC-folije, ogledala, preproge, tapete, emajlirana pločevina na katero lahko pišemo, magnetna pločevina, itd.

Povezava elementov: Eloksirani aluminijasti pogrezni profili (utor-pero) z magnetno povezavo 70N/m.

Potisna prečka: Vsak element ima zgornjo in spodnjo potisno prečko iz aluminija s specialnimi tesnili in polnili za dušenje zvoka.

Potisni tlak: Prek dvojnega škarjastega mehanizma do 2000N na tekoči meter (nastavljivo).

Uporaba: Čelna snemljiva ročica, pri okoli petih obratih je dosežen maksimalni vgradni pritisk.

Nastavitev višine: Vsak voziček s kolesi je opremljen z avtomatsko mehaniko za reguliranje višine, tako da se lahko tudi naknadno, brez odpiranja stropa, element na novo prilagodi.

Tirnice: Pocinkano jeklo, po želji finalno lakirano. 98mm x 66mm x 4mm

 

Vabljeni na ogled naše fotogalerije!


FOTOGALERIJA
 
Slovenščina

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.