Uporabnosti stene

Predelna stena LS 100, ki jo izdeluje naše podjetje, je sestavljena iz tehnično dovršenih in pestro izbranih elementov, ki tehnološko, po izgledu in izdelavi ustrezajo najvišjim zahtevam in standardom.

Celjski sejem - Kongresna dvorana 1

Celjski sejem – Kongresna dvorana 1

Tako je predelna stena zelo stabilna in trdna ter ima visoko stopnjo dušenja zvoka, in sicer od Rw 41 do 58dB. Pri izdelavi predelnih sten lahko uporabimo enake materiale, iz katerih je že narejena notranja oprema oziroma če se boste za notranjo opremo odločali pozneje, so na razpolago enaki materiali, tj. materiali, iz katerih so narejene premične predelne stene LS100.

Premične stene LS100 so pravi izziv za načrtovalca in oblikovalca začasnih prostorov. Naše delo s premičnimi predelnimi stenami je že utečeno. Imamo veliko izkušenj, sama kakovost in tehnika pa sta dovršeni. Vabljeni ste, da nas pokličete še pred načrtovanjem svojih prostorov in izdelavo ponudbe.

Z veseljem bomo sodelovali in Vam pomagali. Tako bo uporabnik lahko izkoristil neomejene možnosti, ki jih omogočajo naše premične predelne stene, in dosegel želeni učinek.

 

Vabljeni na ogled naše fotogalerije!


FOTOGALERIJA
 
Slovenščina

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.