Prerez zida LS100

prerez-400

Sistemski elementi imaju vanjsku površinu iz 16 mm zvučno – izolacijske iverne ploče, vertikalne rubove iz aluminija, u unutrašnjosti elementa zvučnu izolaciju ( po zahtjevu ). Postavljen pregradni zid djeluje kao jedna cjelina.

Debljina elemenata: 100mm

Vanjska obloga: 16 mm, iverna ploča, MDF, vezana ploča

Površina: s melaminom presvučene iverne ploče, ultrapas, izabrani prirodni furnir, akustične ploče, ogledalo, tapete, tepih, emajlirani pleh na kojem se može pisati, obojeni pocinčani pleh itd.

Povezanost elemenata: – eloksirani aluminijski profili ( utor-pero ) s magnetnim dihtungom – snaga povezanosti 70 N / m + “Y” dihtunzi za prigušivanje zvuka

Potisni dio: svaki element ima gornji i donji potisni dio iz aluminija sa specijalnim dihtunzima za prigušivanje zvuka

Potisni pritisak: preko dvostrugog škarastog mehanizma snaga pritiska do 2000 N / m1

Način upotrebe: bočna ručica ( kurbla ) za okretanje, pri 5-6 obrtaja postiže se maksimalni ugradni pritisak

Podešavanje visine: svaki element pomičnog zida opremljen je mehanizmom za podešavanje visine, to znači poslije ugradnje zida, možemo podići ili spustiti svaki element na željenu visinu bez otvaranja stropa

Vodilice – šine: pocinčano željezo po želji finalno lakirano dim. 98 x 66 x 4 mm
( s – v – d )

 

Vabljeni na ogled naše fotogalerije!


FOTOGALERIJA
 
Hrvatski

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.