O podjetju

Plesno Mesto - Ljubljana

Plesno Mesto – Ljubljana

Podjetje LEJMER d.o.o. je edino podjetje na področju dela Evrope od Avstrije do Turčije, ki izdeluje in montira premične stene z visoko zvočno izolacijo.

Po 20-letnem obstajanju na slovenskem tržišču in državah nekdanje Jugoslavije, ter Švice in Avstrije, ima vplivno ime, pri mnogih projektantih.

Premična predelna stena LS 100, ki jo izdeluje naše podjetje, je sestavljena iz tehnično dovršenih in pestro izbranih elementov, ki tehnološko po izgledu in izdelavi ustrezajo najvišjim zahtevam trga, urejanja prostora in standardom. Omogočajo fleksibilno in funkcionalno razdelitev prostorov – prilagojeno določenim potrebam. Sodijo v sodobno premično tehnologijo sten z visokimi standardi arhitekture in estetike, akustike in zvočne izolacije, ter zaščite pred požarom in dimom. Premična predelna stena LS 100 so zelo zaželjene v prostorih kot so konferenčne dvorane, hoteli, banke, šole, vrtci…

LEJMER d.o.o. vam ponuja sodelovanje pri prilagajanju pregradnih konceptov.

Več informacij o našem proizvodu lahko poiščete na naslednjih straneh…

 

Vabljeni na ogled naše fotogalerije!


FOTOGALERIJA
 
Slovenščina

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.